med trädgårdsresor som specialitet


Foto:Rosen Rhapsody in Blue
Rosen Rhapsody in Blue, Engelska rosensällskapets
"Rose of the Year" år 2003
                          © Maria Engblom

Nedan några utdrag ur e-post eller inlägg på vår Facebooksida som vi fått efter våra resor.
Publicerat med tillstånd av avsändarna:

Madeira,november 2015:
Catrina Sandsten, Skutskär:
Kom precis hem från resan från Madeira vilken paradisö och vilken fantastisk reseledare Maria är, vilken stjärna bäst på alla vis!!!!! Jag vill verkligen att alla som funderar på att åka på resa med er ska förstå att dom inte ska tveka en sekund på att dom kommer få en upplevelse för livet och ett enormt engagemang från er. Tack Maria för allt du gjort för oss vilket fantastiskt jobb du gör! Tack för att du kämpade så hårt för att vi skulle få ut allt från resan.

Toscana, september 2015:
Ing-Marie Källström, Västra Frölunda:
Tack själv Maria! För mail med info o fin gruppbild. Och framförallt för en fantastiskt fin resa!! Går omkring med en varm boll av Toscana inom mig! Har fått mersmak och ser med spänning fram mot vårprogrammet! Må så gott!

Skåne, augusti 2015:
Tuula Friedrich, Ekerö:
Hej Maria! Det var ett tag sedan, men nu äntligen. Det var en underbar resa i Skåne. Vi fick se vackra trädgårdar (i rätt ordning)och besöka trevliga gardencenters, åkte på vackra vägar (jag hade ingen aning om att Skåne var så vackert) och Gunnel, hon var helt suverän, alltid glad, kunnig, hjälpsam och rolig. Att busschauffören var trevlig, att gruppen var jättefin (bara lite för stor), hotellet bra och att jag fick världens bästa rumskompis gjorde det hela inte sämre. Du hade satt ihop en toppenresa, mycket beröm ska du få. Med glada hösthälsningar

Best of Britain, augusti 2015:
Marie Lindgren, Skå:
Tack själv Maria, och alla som deltog på resan.Jag hade mycket trevligt, det blir säkert fler tillfällen för mig att åka med och titta på trädgårdar.Trevlig fortsatt fin höst!

Södra England med RHS Chelsea Flower Show, maj 2015:
Kristin Carré, Borlänge:
Tack för en alldeles fantastisk resa! Du hade verkligen ordnat allt för oss på bästa sätt och jag kommer att minnas den här resan med glädje för resten av mitt liv. Alla växter är i jorden nu, vissa ser väl lite tufsiga ut men det ska väl ordna till sig... Jag hoppas jag kan komma hem till er då ni har öppen trädgård, det skulle vara jätteroligt. Vi hann aldrig krama hej då, för jag och Karin hamnade ju i kön till bemannade in-checkningen, så kramen kommer nu istället: KRAAAAAM!!!!

Linnea Hansson, Vika:
Tack så mycket för de här dagarna, det känns verkligen att vi har fått så mycket med oss hem. Inte bara växter. Du gör ett fantastiskt jobb med oss resenärer, både socialt med ditt lättsamma sätt och härliga humor. Visst har vi betalat för resan, men såhär mycket hade jag inte väntat mig att få faktiskt! Viktiga kunskaper blandat med kuriosa och historiska fakta. Fantastiskt mer rätt person på rätt plats, du verkar göra det du är bra på! (Vi gick faktiskt och spanade, gubben och jag alldeles nyss, på hur vi skulle kunna gå vidare med vår trädgård och göra det lite lummigare. Drömmer om trädkojan också!)

Ulla Hanfelt Olofsson, Kullavik:
Tack för en underbar och intressant trädgårdsresa. Allt fungerade utmärkt Jag rekommenderar Dina resor för nya intresserade trädgårdsresenärer. Jag var så nöjd och förvånad, för jag hade inte väntat mig en sådan fantastisk resa med så mycket trädgårdar, bra hotel, god mat och trevliga medresenärer.

Lazio, Italien, med Ninfa, maj 2015:
Agneta Sjögren, Kil:
Hej! Tack igen för en fantastiskt välordnad resa och för att ni fixade hem oss. Har planterat mina fynd och ska så en del frön så småningom. God fortsättning på våren!Rosebuds äger!

  Föregående sida


Copyright © Rosebud's Tours AB